Bilete Octavian Pantis: Time Management - 1 iul '20, ora 20:00 - vodafone.ro/impreunamaiputernici

Octavian Pantis: Time Management

vodafone.ro/impreunamaiputernici, Romania

miercuri, 1 iulie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

"E haos", “simt că n-am timp!” sau “ar trebui să pot face mai mult, dar nu reușesc!”. Dacă și tu te-ai surprins folosind astfel de expresii ca să-ți descrii relația cu timpul tău, acum e momentul să găsești soluțiile pentru un echilibru mai bun între viața ta profesională și cea personală.

Octavian Pantiș este membru al USA National Speakers Association și unul dintre cei mai apreciați autori români de business. A scris Musai List (editura Publica, 2012), cea mai bine vândută carte din categoria ei, audiobook-urile Time Management, Practical Leadership, Change Management și Communication Skills și este coautor al cărții SHIFT, publicată în întreaga lume. Este unul dintre cei mai vechi antreprenori din piața de training și consultanță din România, activând din 1998. Compania sa, Qualians, a fost declarată de patru ori Partner Country of the Year de rețelele internaționale din care face parte și de două ori Compania de Training a Anului în România. Ca trainer, Ocatvian a câștigat o serie de premii – “Trainer of the Year”, “Best Speaker” și mai ales, Premiul pentru Training primit la Gala CARIERE 10 Ani, pentru “standardul înalt și pasiunea aduse industriei de training”.

 

Toti banii din bilete vor fi donati catre asociatia MAGIC.

 

Masterclass-ul va putea fi urmarit aici: https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/masterclass