Bilete Marius Chivu: Pablo Neruda - Recital de poezie - 7 iun '20, ora 20:00 - vodafone.ro/impreunamaiputernici

Marius Chivu: Pablo Neruda - Recital de poezie

vodafone.ro/impreunamaiputernici, Romania

duminică, 7 iunie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

Cand nu mai avem ce sa ne spunem, cand am ajuns la un capat de drum, incepe poezia. Unii au intalnit-o mai devreme, altii mai tarziu. Muzica ei insa este recognoscibila sufletului. De pe malul latino american si pana la Marea Neagra, doar tipetele iubirii. Mai simplu spus, Pablito.

In anul 2000 a absolvit Academia de Teatru si Film I.L. Caragiale din Bucuresti, la clasa profesorului Florin Zamfirescu si a debutat pe scena Teatrului Bulandra din capitala in rolul regelui Henri al II-lea din spectacolul Thomas A Becket de Jean Anouilh, regizat de Adrian Pintea, primind din partea UNITER premiul pentru debut.
In anul 2001 debuta pe marele ecran si la televiziune in 2 producţii americane: Princess of Thieves, film Tv regizat de Peter Hewitt si lung metrajul Elite, regizat si scris de Terry Cunningham.
A fost gazda emisiunii Clarvazatorii de la Kanal D, in 2010 a regizat si a jucat in spectacolul Novecento la Festivalul de teatru independent Undercloud.

Spectacolul va putea fi urmarit aici: https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/teatru