Bilete Concert Live: Sarmalele Reci - 4 iul '20, ora 21:00 - vodafone.ro/impreunamaiputernici

Concert Live: Sarmalele Reci

vodafone.ro/impreunamaiputernici, Romania

sâmbătă, 4 iulie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

Sâmbătă seara te bucuri de concertul unei trupe legendare: Sarmalele Reci, LIVE la tine acasă!
Trupa se adună în sufrageria lui Zoltan pentru a face o retrospectivă de suflet ale celor mai fredonate cântece din cei douăzeci și șapte de ani de activitate.
Va fi un concert în care șprițul și ironia se vor amesteca cu nostalgii și iubiri mai noi sau mai vechi. Cu alte cuvinte, un concert de neratat!

Trupa Sarmalele Reci s-a format în 1993, la București, la initiațiva lui Florin Dumitrescu.
„La început am vrut să ne numim Holograf, pentru că suntem tridimensionali, apoi am vrut să ne cheme Iris, o floare de pădure foarte frumoasă. Pe urmă, am vrut să ne zicem Compact, pentru că suntem așa… compacți, solizi. Dar, un prieten căruia îi place mult rock-ul ne-a spus că numele astea sunt deja ocupate. Atunci am zis ‘hai să gasim un nume nou!’ și am găsit Sarmalele Reci, care nu era ocupat de nimeni” – Zoltan.

Și Bill Clinton e fan al Sarmalelor Reci. În 1997, cu ocazia vizitei oficiale în România, Bill Clinton a primit din partea formației albumele „Țara te vrea prost” și „Aurolac”. După ce le-a ascultat, a ținut să le trimită membrilor grupului o scrisoare de apreciere, foarte prietenoasă și foarte puțin protocolară. Mai mult, Clinton a subliniat că în rândul fanilor Sarmalele Reci s-a înscris și doamna Clinton. Despre Monica Lewinsky nu a zis nimic.

 

Spectacolul va putea fi urmarit la link-ul: https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica