Bilete Concert Live: Luca Rusu & Nicolae Dobrovicescu - 5 iun '20, ora 20:00 - vodafone.ro/impreunamaiputernici

Concert Live: Luca Rusu & Nicolae Dobrovicescu

vodafone.ro/impreunamaiputernici, Romania

vineri, 5 iunie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

De la Bach la Brahms, in doar 30 de minute. Violonistul Nicolae Dobrovicescu si pianistul Luca Rusu va dau intalnire cu unii dintre cei mai mari compozitori ai epocii lor. Luca este student al Conservatorului Regal din Scotia iar Niki este la doar 24 de ani mebru fondator al proiectului KamerArt. Veniti sa ascultati intalnirea dintre varufurile artistice ale generatiei lor.

Luca Rusu
Luca Rusu este unul dintrei cei mai prolifici tineri muzicieni din Romania. La varsta de 15 ani, debuteaza in concert cu orchestra alaturi de filarmonica “Mihail Jora” din Bacau. Obtine in 2016 cea mai importanta bursa daruita unui tanar muzician roman, bursa “ Constantin Silvestri “. Studiaza un an la prestigiosul colegiu “ Stewart’s Melville College”din Edinburgh, Scotia, terminandu-si acolo studiile liceale. In anul 2017 isi incepe studiile la “Royal Conservatoire of Scotland” in Glasgow. In primul sau an de facultate, Luca reuseste sa castige unul dintre cele mai importante concursuri ale conservatorului si ii este oferit ca premiu, participarea in proiectul RCS-Purcell School intre facultate si Purcell School din Londra. In ultima perioada s-a concentrat si pe muzica de camera, dirijat si actorie.

Nicolae Dobrovicescu
Dobrovicescu Nicolae s-a născut în anul 1996 în București. A început studiul viorii, pianului și compoziției la vârsta de 5 ani. Până în prezent, a fost laureat cu peste 30 de premii naționale și internaționale în România, Italia și Anglia. În anul 2019 a terminat studiul viorii la Universitatea Națională de Muzică din București. Deși a ajuns abia la vârsta de 23 de ani, deja a susținut mai multe concerte în calitate de solist cu orchestre precum Camerata Regală, Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Ion Dumitrescu” și Orchestra KamerArt. Ca membru al mai multor orchestre, inclusiv Kamerata Stradivarius și Orchestra Română de Tineret, a urcat pe unele dintre cele mai importante scene din Spania, Italia, Austria, Singapore, Germania, Serbia, Bulgaria, Franța, Grecia sau Elveția.

Spectacolul va putea fi urmarit la link-ul: https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica