Bilete Concert Live: byron - 5 iun '20, ora 20:30 - vodafone.ro/impreunamaiputernici

Concert Live: byron

vodafone.ro/impreunamaiputernici, Romania

vineri, 5 iunie '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

Dupa 20 de ani de activitate, trupa Byron nu mai are nevoie de prea multe introduceri. Doar de aplauzele noastre pentru concertul live sustinut de vocalistul Dan Byron de-acasa, de unde va canta de pe noul album "Noua", dar si din hit-urile trupei.

Dan Byron are peste 20 de ani de activitate în muzica românească. Este liderul și vocalistul trupei byron pe care a înființat-o în 2006 și alături de care a lansat până acum 7 albume de studio și 3 DVD-uri live. A compus împreună cu trupa soundtrack-ul unui serial original HBO Romania. Cel mai recent album byron, ”Nouă”, este compus integral în limba română și a fost lansat în noiembrie 2019.
Înainte de byron, Dan a mai activat în câteva formule și formații, cele mai notabile fiind Kumm și Urma. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Seling, Luiza Zan sau Alexander Bălănescu.

Spectacolul va putea fi urmarit la link-ul: https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/muzica